Η καλύτερη ανταμοιβή μας είναι η επιτυχία των μαθητών μας

Μαθήτες κόλλανε τις παλάμες τους
Χαλβατζή Χρυσούλα
Χαλβατζή Χρυσούλα
Νομική Θεσσαλονίκης

Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του, το ΟιδαΝικώ γνωρίζει να κερδίζει και να πλάθει νικητές.

Στα πιο απαιτητικά χρόνια της ζωής μου το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο στάθηκε δίπλα μου και με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου. Όπως ακριβώς δηλώνει και το όνομά του, το ΟιδαΝικώ γνωρίζει να κερδίζει και να πλάθει νικητές. Με άριστα καταρτισμένο προσωπικό, με πρωτοποριακές μεθόδους εκπαίδευσης αλλά και υποστήριξης του μαθητή όπως η Οργάνωση Χρόνου, η παροχή ψυχολογικής στήριξης από ειδικούς, οι συνεχείς προσομοιώσεις Πανελλαδικών και τα σεμινάρια, καθώς και με ένα φιλόξενο περιβάλλον διδασκαλίας, η επιτυχία είναι εγγυημένη! 

Ακριτίδου Άννα Μαρία
Ακριτίδου Άννα Μαρία
Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας Θεσσαλονίκης

Με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου, να βελτιώνομαι συνεχώς και τελικά πέτυχα τον στόχο μου.

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο με βοήθησε να αντεπεξέλθω στην πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά των μαθητικών μου χρόνων: τη Γ’ Λυκείου. Με την καθοδήγηση του καταρτισμένου προσωπικού έμαθα να διαχειρίζομαι τον χρόνο μου, να βελτιώνομαι συνεχώς και τελικά πέτυχα τον στόχο μου.

Στογιάντση Γεωργία
Στογιάντση Γεωργία
Εκπαιδευτικής & Κοινωνικής Πολιτικής Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μου με στήριξαν και με ενθάρρυναν σε κάθε προσπάθειά μου με πραγματικό ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή συμβολή τους στην επιτυχία μου! 

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν συμπαραστάτης μου τα τελευταία τρία σημαντικά και κρίσιμα χρόνια της προετοιμασίας μου για την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Οι καθηγητές μου με στήριξαν και με ενθάρρυναν σε κάθε προσπάθειά μου με πραγματικό ενδιαφέρον! Τους ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή συμβολή τους στην επιτυχία μου!

Τάσση Ολυμπία
Τάσση Ολυμπία
Νομική Κομοτηνής

Το ΟιδαΝικώ αποτέλεσε μια δεύτερη οικογένεια για εμένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να αποκτήσω αξίες, δεξιότητες και φιλίες που θα με συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου!

Είναι γεγονός πως μέσα από την τριετή μου φοίτηση στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ, ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε!!! Όλο αυτό το χρονικό διάστημα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε μια δεύτερη οικογένεια για εμένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να αποκτήσω αξίες, δεξιότητες και φιλίες που θα με συνοδεύουν σε ολόκληρη τη ζωή μου! Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον έχω φτάσει πιο κοντά στο να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!

Νάστου Ζηνοβία
Νάστου Ζηνοβία
Φιλολογία Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές, με ειλικρινή σεβασμό στη δουλειά τους και ενδιαφέρον για τους μαθητές, επικέντρωναν την προσοχή τους στη βελτίωση της πορείας μας.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού έδειξε τον δρόμο για τη σχολή που πάντα ονειρευόμουν! Το πρόγραμμα και η Οργάνωση Χρόνου με βοήθησαν πολύ στην προετοιμασία μου για τις Πανελλαδικές και είμαι σίγουρη ότι αυτά που αποκόμισα θα με βοηθούν και στη μετέπειτα ζωή μου. Οι καθηγητές, με ειλικρινή σεβασμό στη δουλειά τους και ενδιαφέρον για τους μαθητές, επικέντρωναν την προσοχή τους στη βελτίωση της πορείας μας. Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και φυσικά τους ικανούς και έμπειρους καθηγητές του.

Νέδος Ελευθέριος
Νέδος Ελευθέριος
Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Η άψογη οργάνωση, τα ιδιαίτερα προγράμματα, η μεταδοτικότητα των καθηγητών, η ευγένεια του προσωπικού, καθώς και η καθαριότητα του χώρου μου προκαλούσαν θετικό συναίσθημα κι έτσι πήγαινα με διάθεση στο μάθημα.

Το διακεκριμένο φροντιστήριο «Οιδανικώ» υπήρξε ο σύμμαχός μου στη δύσκολη διαδρομή μου για τις Πανελλαδικές εξετάσεις. Η επιτυχία μου ήταν αποτέλεσμα πολλών παραγόντων: η επίμονη μελέτη μου, η συμπαράσταση των γονιών μου, αλλά πάνω απ’ όλα οι καθηγητές μου και οι άνθρωποι του φροντιστηρίου μου. Η άψογη οργάνωση, τα ιδιαίτερα προγράμματα -π.χ.η Οργάνωση του χρόνου μου -,η μεταδοτικότητα των καθηγητών, η ευγένεια του προσωπικού, καθώς και η καθαριότητα του χώρου μου προκαλούσαν θετικό συναίσθημα κι έτσι πήγαινα με διάθεση στο μάθημα.

Τσιπέλη Ηρώ
Τσιπέλη Ηρώ
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Παρά τις δυσκολίες, οι καθηγητές του Οιδανικώ μας έμαθαν να παλεύουμε και να βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας.

Σε μια χρονιά γεμάτη πίεση και άγχος, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και οι καθηγητές του ήταν εκεί! Παρά τις δυσκολίες, μας έμαθαν να παλεύουμε και να βασιζόμαστε στις δυνάμεις μας. Το ΟιδαΝικώ μάς στήριζε σε κάθε δυσκολία.

Χριστόπουλος Νίκος
Χριστόπουλος Νίκος
Φυσικό Θεσσαλονίκης

Η λεπτομερής οργάνωση σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους καθηγητές δεν αφήνουν περιθώρια ανασφάλειας στους μαθητές.

Είναι σαφές πως η Γ΄ Λυκείου αποτελεί μία επίπονη περίοδο στη ζωή ενός μαθητή, που σε ορισμένες περιπτώσεις φαντάζει ως ένα εμπόδιο για τη μετέπειτα σταδιοδρομία του. Ωστόσο, η πολύπλευρη υποστήριξη και καθοδήγηση από το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο καθιστά τούτο το εμπόδιο κάθε άλλο παρά ανυπέρβλητο. Η λεπτομερής οργάνωση από τη Διεύθυνση σε συνδυασμό με τους άρτια καταρτισμένους και πρόθυμους καθηγητές δεν αφήνουν περιθώρια ανασφάλειας στους μαθητές και τους προετοιμάζουν για κάθε ενδεχόμενη δυσκολία στις εξετάσεις που θα κληθούν να δώσουν.

Μπίζογλου Αργύρης
Μπίζογλου Αργύρης
Μαθηματικό Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε την απαραίτητη στήριξη και κάλυπτε κάθε μου ανάγκη. Δικαιολογημένα ονομάζεται ΟιδαΝικώ!

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο με οδήγησε στην επιτυχία.Τα ολιγομελή τμήματα και οι πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές, σε συνδυασμό με την Οργάνωση Χρόνου και τα βιωματικά σεμινάρια, με βοήθησαν να ξεπεράσω το άγχος και τους φόβους μου και να αντεπεξέλθω στις δυσκολίες των Πανελλαδικών εξετάσεων. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε την απαραίτητη στήριξη και κάλυπτε κάθε μου ανάγκη. Δικαιολογημένα ονομάζεται ΟιδαΝικώ!

Νεστοροπούλου Εύη
Νεστοροπούλου Εύη
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ Θεσσαλονίκης

Είναι ένας χώρος φιλόξενος στον μαθητή, που εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο όσο και στον γονέα. Όλοι νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια με κοινό στόχο.

Μετά από 2 χρόνια συστηματικής προετοιμασίας και συνεργασίας με τους καθηγητές μου, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Ωστόσο, το Οιδανικώ φροντιστήριο προσφέρει πολλά περισσότερα. Είναι ένας χώρος φιλόξενος στον μαθητή, που εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον ίδιο όσο και στον γονέα. Όλοι νιώθουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια με κοινό στόχο. Τόσο οι καθηγητές όσο και το υπόλοιπο προσωπικό είναι συνεχώς δίπλα σου, να σε στηρίζουν και να σε εμψυχώνουν σε κάθε σου βήμα. Δημιουργείται ένα άκρως φιλικό περιβάλλον μέσα στο οποίο νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια. Για μένα, αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας μου.

Λιναρούδης Αποστόλης
Λιναρούδης Αποστόλης
Μηχανολόγων Μηχανικών Βόλου

Στο ΟιδαΝικώ έμαθα πώς να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου, με συνέπεια να διαβάζω αποτελεσματικά, να ξεκουράζομαι επαρκώς και να αξιοποιώ τον ελεύθερο χρόνο μου.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο αποτελεί αναντίρρητα το κλειδί της επιτυχίας για τις Πανελλαδικές: αφενός με την παροχή γνώσεων από τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές, που συντελούν στη βέλτιστη προετοιμασία για τις εξετάσεις, και αφετέρου με την ψυχολογική υποστήριξη, η οποία παρέχεται από ειδικευμένους ψυχολόγους. Επίσης, ένα πολύ σημαντικό εφόδιο το οποίο απέκτησα από το φροντιστήριο είναι πως έμαθα πώς να διαχειρίζομαι σωστά τον χρόνο μου, με συνέπεια να διαβάζω αποτελεσματικά, να ξεκουράζομαι επαρκώς και να αξιοποιώ τον ελεύθερο χρόνο μου. Θα συνιστούσα το ΟιδαΝικώ ανεπιφύλακτα!

Μπιζουργιάννη Αναστασία
Μπιζουργιάννη Αναστασία
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ μέσω συνεδριών «οργάνωσης χρόνου» με βοήθησε να διαχειριστώ το πρόγραμμα και το άγχος μου εξομαλύνοντας έτσι την επίπονη αυτή διαδικασία.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με τις καινοτομίες του και τους καταξιωμένους καθηγητές του, μου εγγυήθηκε από την αρχή την επιτυχία μου. Στη διάρκεια της απαιτητικής χρονιάς της Γ΄ Λυκείου μού δόθηκαν γνώσεις και καλλιεργήθηκαν ικανότητες, που σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία μου με καθηγητές και συμμαθητές συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του στόχου μου. Το ΟιδαΝικώ μέσω συνεδριών «οργάνωσης χρόνου» με βοήθησε να διαχειριστώ το πρόγραμμα και το άγχος μου εξομαλύνοντας έτσι την επίπονη αυτή διαδικασία.

Παπανικολάου Ελένη
Παπανικολάου Ελένη
Αστυφυλάκων

Τα ειδικά σεμινάρια και μαθήματα οργάνωσης και διαχείρισης χρόνου αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την σταδιοδρομία μας ως φοιτητές και σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο.

Οι συντελεστές του φροντιστηρίου Οιδανικώ στάθηκαν δίπλα μου στη δύσκολη προετοιμασία των πανελληνίων και με σωστή καθοδήγηση πέτυχα τον στόχο μου Οι καθηγητές του φροντιστηρίου δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον για την πρόοδο και βελτίωση των μαθητών τους και με συνεχείς προσπάθειες μας οδηγούν στην επιτυχία! Επιπλέον, τα ειδικά σεμινάρια και μαθήματα οργανωσης και διαχείρισης χρόνου αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για την σταδιοδρομία μας ως φοιτητές και σπουδαστές στο Πανεπιστήμιο. Ευχαριστώ πολύ για τον κοινό μας αγώνα.

Καραφουλίδης Ηρακλής
Καραφουλίδης Ηρακλής
Οικονομικών Επιστημών Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μεταλαμπάδευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις τους και με έμαθαν να σκέφτομαι μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα με επιτυχία

Ήταν μια από τις πιο απαιτητικές χρονιές και το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ συνέβαλλε στο γεγονός της επιτυχίας μου. Με το άρτιο προσωπικό που διαθέτει και από θέμα δεξιοτήτων αλλά και από θέμα πνευματικης καλλιέργειας, οι καθηγητές μού μεταλαμπαδευσαν με τον καλύτερο τρόπο τις γνώσεις τους και με έμαθαν να σκέφτομαι μεθοδικά ώστε να αντιμετωπίζω κάθε πρόβλημα με επιτυχία.

Σπαθούλα Ιφιγένεια
Σπαθούλα Ιφιγένεια
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Χωρίς την παρουσία, την υποστήριξη και την αδιάκοπη επιμονή των καθηγητών τη δύσκολη αυτή χρονιά, δε θα είχαν πραγματοποιηθεί οι στόχοι μου.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με στήριξε μέχρι τέλους στο ταξίδι μου προς το Πανεπιστήμιο. Οι δράσεις του, τα σεμινάρια και οι ενημερώσεις με γέμισαν αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Χωρίς την παρουσία, την υποστήριξη και την αδιάκοπη επιμονή των καθηγητών τη δύσκολη αυτή χρονιά, δε θα είχαν πραγματοποιηθεί οι στόχοι μου. Το προσωπικό ενδιαφέρον του καθενός με έκανε να νιώσω το φροντιστήριο σαν «δεύτερο σπίτι» μου. Με βοήθησαν να εξελιχθώ τόσο ως μαθήτρια όσο και ως άνθρωπος. Δε θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων. Εκπληκτικοί άνθρωποι, εκπληκτικό φροντιστήριο!

Τσαγκαλίδου Διάνειρα
Τσαγκαλίδου Διάνειρα
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

 Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η Οργάνωση του Χρόνου συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του στόχου μου.

Στον αγώνα για την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν δίπλα μου από την αρχή ως το τέλος. Οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η Οργάνωση του Χρόνου συνέβαλαν σημαντικά στην κατάκτηση του στόχου μου. Το ευχάριστο κλίμα και οι καθηγητές που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα σου, για να σε στηρίξουν, μετατρέπουν το φροντιστήριο σε ένα «δεύτερο σπίτι». Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο συνοδοιπόρο σε αυτό το δύσκολο ταξίδι των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Ελίζα Ανάπαλη
Ανάπαλη Ελίζα
Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης

Πλέον, όταν περνάω έξω από το ΟιδαΝικώ, σταματώ για λίγα δευτερόλεπτα και σκέφτομαι όλες τις στιγμές που πέρασα. Το άγχος, τα γέλια, τη στήριξη και την ώθηση την οποία δέχτηκα, για να διαβάσω.

Για να επιτύχεις στις Πανελλαδικές χρειάζεσαι: γνώσεις, αυτοπεποίθηση και τύχη! Στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο συνάντησα καθηγητές που με όρεξη και ενδιαφέρον με βοήθησαν να καλύψω τα κενά μου και να τελειοποιήσω τις γνώσεις μου. Με την βοήθειά τους κατάφερα να πετύχω τη σχολή που επιθυμούσα. Στα πρόσωπα των καθηγητών μου, βρήκα ανθρώπους που εκτιμώ και αγαπώ, μια δεύτερη οικογένεια! Δε θα ξεχάσω ποτέ τους καθηγητές μου, διότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου. Μου έμαθαν τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διαβάζω και τον τρόπο να οργανώνω τον χρόνο μου.

Εύη Μαριούλα
Εύη Μαριούλα
Ιατρική Ηρακλείου

Η οργανωμένη γνώση, το ευχάριστο μάθημα και οι συστηματικές επαναλήψεις έκαναν τις εξετάσεις να μοιάζουν με ένα ακόμη προγραμματισμένο διαγώνισμα!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ... Στη Β΄ Λυκείου ήμουν μαθήτρια σε ένα άλλο φημισμένο φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο δε στάθηκε αντάξιο των προσδοκιών μου. Ευτυχώς, όμως, την κρίσιμη χρόνια έκανα τη σωστή επιλογή! Πίστευα πως η Γ΄ Λυκείου θα ήταν η πιο δύσκολη και βασανιστική χρόνια για μένα, πως θα είχα άγχος όσο πλησίαζαν οι Πανελλήνιες και θα έχανα την ψυχραιμία μου. Συνέβη όμως ακριβώς το αντίθετο! Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έκανε τη χρόνια αυτή μια όμορφη ανάμνηση, καθώς με στήριξε στην απαιτητική διαδρομή προς την επιτυχία.

Κεραμιδόπουλος Ηλίας
Κεραμιδόπουλος Ηλίας
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ συγκροτεί μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται πάντα δίπλα στον μαθητή, όποτε εκείνος το χρειάζεται.

Τι να πει κανείς για το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο; Το δίχως άλλο, το μάθημα σε αυτό δεν αποτελεί ένα απλό πέρασμα για τον μαθητή, αλλά μία ουσιαστική στιγμή στην εκπαιδευτική του πορεία, μία ξεχωριστή ΕΜΠΕΙΡΙΑ. Από τους καταρτισμένους, ενημερωμένους και προσιτούς καθηγητές μέχρι την οργανωτική γραμματεία και από τους ειδικούς της Οργάνωσης Χρόνου μέχρι την πρωτοποριακή του Διεύθυνση, το ΟιδαΝικώ συγκροτεί μία ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται πάντα δίπλα στον μαθητή, όποτε εκείνος το χρειάζεται. Κρίνοντας από τη δική μου εμπειρία, το φροντιστήριο μού στάθηκε όχι μόνο εντός αλλά και εκτός τάξης.

Μανάκου Δώρα
Μανάκου Δώρα
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Στο ΟιδαΝικώ βρήκα μία μεγάλη οικογένεια που μου έμαθε να πιστεύω σε μένα, με στήριξε, όταν ήμουν ανασφαλής, και μου δίδαξε τον σωστό τρόπο διαβάσματος.

Καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία στις Πανελλαδικές εξετάσεις παίζει η καλή ψυχολογία, η πίστη, η οργάνωση και η σκληρή δουλειά. Για να κατακτήσει κανείς έναν υψηλό στόχο, χρειάζεται προσωπική προσπάθεια αλλά και η στήριξη από το οικείο περιβάλλον. Στο ΟιδαΝικώ βρήκα μία μεγάλη οικογένεια που μου έμαθε να πιστεύω σε μένα, με στήριξε, όταν ήμουν ανασφαλής, και μου δίδαξε τον σωστό τρόπο διαβάσματος, ώστε το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σ’ αυτό τον δύσκολο αγώνα. Το ΟιδαΝικώ για μένα είναι μονόδρομος για την επιτυχία. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

ΔΦ
Χάιδα Χριστίνα
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν οι προσομοιώσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων και οι εντατικές επαναλήψεις.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε το εφαλτήριο για την επίτευξη του πρώτου στόχου μου. Σε αυτό συνέβαλαν αδιαμφισβήτητα οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας και η κατάρτιση, η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των καθηγητών μου. Ιδιαίτερα σημαντικές ήταν και οι προσομοιώσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων με τα τρίωρα διαγωνίσματα και οι εντατικές επαναλήψεις που ωθούν κάθε μαθητή στη συστηματική μελέτη και κατ’ επέκταση εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση για την επιτυχία. Το ΟιδαΝικώ διευκολύνει με κάθε τρόπο τον αγώνα αυτό των μαθητών, οι οποίοι τελικά βγαίνουν νικητές!

σδ
Ναβροζίδης Κωνσταντίνος
Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Είμαι ευγνώμων και συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο Οιδανικώ σε όσους θέλουν μία χρόνια επιτυχίας αλλά και προσωπικής εξέλιξης.

Το φροντιστήριο Οιδανικώ σίγουρα με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό να πετύχω στις πανελλαδικές εξετάσεις και να περάσω στη σχολή που ήθελα. Πέραν όμως αυτού, οι καθηγητές και το κλίμα που είχε διαμορφώσει το προσωπικό του φροντιστηρίου με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό σε ψυχολογικό επίπεδο, ώστε να μπορέσω να δω τη χρονιά ως ακόμα μία ευχάριστη,αν και δύσκολη, εμπειρία ζωής. Γι'αυτόν τον λόγο είμαι ευγνώμων και συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο Οιδανικώ σε όσους θέλουν μία χρόνια επιτυχίας αλλά και προσωπικής εξέλιξης.

σδ
Παλάσκα Σμαρώ
ΣΣΑΣ Ιατρικό

Οι καθηγητές είναι πλήρως καταρτισμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τους μαθητές τους τόσο γνωστικά, με την επίλυση αποριών, όσο και ψυχολογικά.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δε στοχεύει απλώς στην προετοιμασία των μαθητών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αλλά έχει ως στόχο τη σφαιρικότερη προετοιμασία τους και την παροχή των απαραίτητων εφοδίων για τη φοιτητική και τη μετέπειτα ζωή τους. Η άριστη οργάνωση του φροντιστηρίου, το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου και τα ποικίλα σεμινάρια που πραγματοποιούνται συμβάλλουν καθοριστικά στον σκοπό αυτό. Οι καθηγητές είναι πλήρως καταρτισμένοι και πρόθυμοι να στηρίξουν τους μαθητές τους τόσο γνωστικά, με την επίλυση αποριών, όσο και ψυχολογικά.

Μαθητής, Χρήστος Βασιλείου
Χρήστος Βασιλείου
Χημικών Μηχανικών Θεσσαλονίκης

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Οργάνωσης Χρόνου για την εξοικονόμηση χρόνου ξεκούρασης και την επίτευξη οργανωμένης και μεθοδικής μελέτης.

Η συνεισφορά των καθηγητών υπήρξε αμέριστη, μαθησιακά και ψυχολογικά. Με καθοδήγησαν, με εμψύχωσαν, ήταν κάθε στιγμή στο πλευρό μου. Το μάθημα ενδιαφέρον, με συχνές επαναλήψεις, διαγωνίσματα και επιπλέον ώρες για επίλυση αποριών. Στόχος αφενός η αναβάθμιση του επιπέδου, αφετέρου η προετοιμασία για τη μετέπειτα πορεία. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Οργάνωσης Χρόνου για την εξοικονόμηση χρόνου ξεκούρασης και την επίτευξη οργανωμένης και μεθοδικής μελέτης.

Μαθήτρια, Αναστασία Βεργοπούλου
Αναστασία Βεργοπούλου
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου

Οι καθηγητές ήταν κοντά μου και με στήριζαν και ψυχολογικά, όταν αυτό χρειαζόταν.

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο ήταν καθ’ όλη τη χρονιά δίπλα μου. Με βοήθησε στο να οργανώσω σωστά τον χρόνο μου, να μπορέσω να διαχειριστώ τον μεγάλο όγκο της ύλης των μαθημάτων, καθώς και με καθοδήγησε μέχρι το τέλος, ώστε να συμπληρώσω σωστά το μηχανογραφικό μου. Οι καθηγητές εκτός από το να μου λύνουν οποιαδήποτε απορία προέκυπτε στη διάρκεια της χρονιάς, ήταν κοντά μου και με στήριζαν και ψυχολογικά, όταν αυτό χρειαζόταν. Αυτό που μου έχει μείνει από την περσινή χρόνια είναι όλες εκείνες οι ευχάριστες στιγμές που περάσαμε μέσα στο φροντιστήριο!

Μαθήτρια, Χριστίνα Καφετζοπούλου
Χριστίνα Καφετζοπούλου
Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης

Τα προγράμματα και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών με βοήθησαν να φτάσω απόλυτα προετοιμασμένη στις εξετάσεις.

Η άριστη οργάνωση του φροντιστηρίου, τα διάφορα προγράμματα που υλοποιούνταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελλαδικών με βοήθησαν να φτάσω απόλυτα προετοιμασμένη στις εξετάσεις. Οι γνώσεις που μου παρείχαν οι καταρτισμένοι καθηγητές μου και η ψυχολογική υποστήριξη που έλαβα από αυτούς μείωσαν σε μεγάλο βαθμό το άγχος για τις τελικές εξετάσεις και με έκαναν να πιστέψω στον εαυτό μου. Ευχαριστώ πολύ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!

Μαθήτρια, Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
Κωνσταντίνα Κυριακοπούλου
Οικονομικής Επιστήμης Πειραιά

Άρτια καταρτισμένοι καθηγητές καταφέρνουν επιτυχώς να προετοιμάσουν τον μαθητή, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Λέγεται ότι ένας στόχος πρέπει να σε τρομάζει λίγο και να σε συναρπάζει πολύ. Είναι σημαντικό όμως, μόλις βρεθεί ο στόχος, να βρεθεί και η σωστή μέθοδος προσέγγισής του. Και τη μέθοδο αυτή εγώ τη βρήκα… στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο, στο φροντιστήριό μου! Με επίκεντρο τον υποψήφιο φοιτητή, οι άρτια καταρτισμένοι καθηγητές καταφέρνουν επιτυχώς να προετοιμάσουν τον μαθητή, προσφέροντάς του γνώσεις και τεχνικές κατάλληλες, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Μαθήτρια, Βάσω Μαργούδη
Βάσω Μαργούδη
Ιστορία και Αρχαιολογία Θεσσαλονίκης

Οι πρωτότυπες μέθοδοι διδασκαλίας καθιστούν τις διδακτικές ώρες ιδιαίτερα ευχάριστες.

Οι πρωτότυπες μέθοδοι διδασκαλίας καθιστούν τις διδακτικές ώρες ιδιαίτερα ευχάριστες, κεντρίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή των μαθητών και συμβάλλουν στην καλύτερη επίδοσή τους. Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι, πέρα από την τυπική σχέση καθηγητή-μαθητή, αναπτύσσονται και σχέσεις συνεργασίας, κατανόησης και δημιουργικότητας. Επιπλέον, οι συχνές επαναλήψεις, τα απαιτητικά διαγωνίσματα, τα ομοιογενή τμήματα και τα πλήρως ενημερωμένα βιβλία βοηθούν τον μαθητή να υλοποιήσει τους στόχους του. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα εφόδια που μου δώσατε και για την υποστήριξή σας.

Μαθητής, Θεοδόσης Μάρρης
Θεοδόσης Μάρρης
Μαθηματικών Ιωαννίνων

Η βοήθεια στο διάβασμά μου υπήρξε καταλυτική, για να πετύχω τον στόχο μου.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν ο πυρήνας της χρονιάς των πανελληνίων μου. Εκεί περνούσα ένα μεγάλο μέρος της εβδομάδας και οι διαδικασίες, το περιβάλλον και το κλίμα ευνοούσαν την προσπάθειά μου και διευκόλυναν τον αγώνα μου. Η βοήθεια στο διάβασμά μου υπήρξε καταλυτική, για να πετύχω τον στόχο μου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Μαθήτρια, Μαρίνα Παπαγερούδη
Μαρίνα Παπαγερούδη
Μαθηματικών Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα βοηθούν τα ολιγομελή τμήματα τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα οικείο κλίμα μεταξύ καθηγητών και μαθητών.

Αυτό που κάνει το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ να ξεχωρίζει είναι η πλήρης οργάνωση που διαθέτει, καθώς και η συνεχής ψυχολογική στήριξη των μαθητών μέσω του προγράμματος Οργάνωσης Χρόνου. Ιδιαίτερα βοηθούν τα ολιγομελή τμήματα τα οποία δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργηθεί ένα οικείο κλίμα μεταξύ καθηγητών και μαθητών. Έτσι, περνώντας στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές που με στήριξαν μέχρι την τελευταία στιγμή και με τη σειρά μου να προτείνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ στους νεότερους μαθητές.

Μαθητής, Δημήτρης Παπαγεωργίου
Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Μου έμαθαν καινούργια πράγματα τα οποία θα έχω εφόδια για τη φοιτητική και τη μετέπειτα ζωή μου.

Το φροντιστήριό μου με βοήθησε να πετύχω τον στόχο μου μέσα από τη σωστή οργάνωση και καθοδήγηση. Οι καθηγητές που ήταν πάντα δίπλα μας με μεθοδικότητα, οργάνωση αλλά και πολλές φορές με χιούμορ, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην προετοιμασία μας για τις τελικές εξετάσεις αλλά και συντέλεσαν στη μείωση του άγχους για τις Πανελλήνιες. Με το καλό κλίμα που υπήρχε μέσα στην τάξη αλλά και τη σωστή και συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές, η χρονιά πέρασε πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενα, με λιγότερο άγχος.

Μαθήτρια, Τερψιθέα Παπανικολάου
Τερψιθέα Παπανικολάου
Νομική Θεσσαλονίκης

Μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές μου, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό μου στις δύσκολες στιγμές αναπτερώνοντας το ηθικό μου.

Η Τρίτη Λυκείου είναι μια δύσκολη περίοδος της μαθητικής ζωής, καθώς λόγω των πανελλαδικών εξετάσεων αποτελεί το μεταίχμιο μεταξύ της σχολικής και πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Στο δύσκολο αυτό αλλά και αγωνιώδες μεταβατικό στάδιο είχα την αποτελεσματική υποστήριξη του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ, στο οποίο εμπιστεύθηκα την προετοιμασία μου για τις εξετάσεις.

Μαθήτρια, Αναστασία Πιτσίνη
Αναστασία Πιτσίνη
Πληροφορικής Θεσσαλονίκης

Έχοντας για οδηγούς ανθρώπους πλήρως καταρτισμένους, ένιωθα ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Πολλοί πιστεύουν ότι η Τρίτη Λυκείου είναι μια πολύ δύσκολη και αγχωτική χρονιά, όμως με την κατάλληλη υποστήριξη και οργάνωση θεωρώ ότι τα πράγματα μπορεί να γίνουν αρκετά απλά. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο κάνει ακριβώς αυτό και με το παραπάνω, παρέχει τη μεθοδικότητα, για να μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Προσωπικά, έχοντας για οδηγούς ανθρώπους πλήρως καταρτισμένους να βρίσκονται στο πλευρό μου κάθε στιγμή που χρειαζόταν, ένιωθα ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Μαθητής, Κώστας Πραπόγιας
Κώστας Πραπόγιας
Νομική Θεσσαλονίκης

Η υποστήριξη και το ζεστό κλίμα μεταξύ καθηγητών – μαθητών μού έδωσε δύναμη να εκπληρώσω τον στόχο μου.

Η καινοτομία του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο προσωπικό συνέτειναν στην επίτευξη του στόχου μου. Στην αδιαμφισβήτητα απαιτητική διαδικασία των Πανελληνίων η υποστήριξη και το ζεστό κλίμα μεταξύ καθηγητών – μαθητών μού έδωσε δύναμη να εκπληρώσω τον στόχο μου. Θα ήθελα, επομένως, να ευχαριστήσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ για τις υπέροχες αναμνήσεις που μου προσέφερε.

Μαθητής, Γιάννης Σιούλας
Γιάννης Σιούλας
Ιατρικό (ΣΣΑΣ) Θεσσαλονίκης

Χαρακτηρίζεται από άψογη οργάνωση, εκπαιδευμένο προσωπικό και την παροχή όλων των εφοδίων σε έναν μαθητή, για να πετύχει.

Όταν πήγα στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο στη Δευτέρα Λυκείου δεν ήμουν σίγουρος ότι θα πετύχω τον στόχο μου! Με τη μεταδοτικότητα και την επίμονη δουλειά των καθηγητών, όμως, βελτίωνα τα αδύναμα σημεία μου και ένιωθα όλο και πιο έτοιμος για τις πανελλήνιες. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό και οι ώρες των μαθημάτων περνούσαν ευχάριστα. Γενικά το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο χαρακτηρίζεται από άψογη οργάνωση, εκπαιδευμένο προσωπικό και την παροχή όλων των εφοδίων σε έναν μαθητή, για να πετύχει στις Πανελλήνιες!

Μαθητής, Πέτρος Σταυρουλάκης
Πέτρος Σταυρουλάκης
Φυσικής Θεσσαλονίκης

Από τις πρώτες ακόμη μέρες στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ εξαφανίστηκαν αρκετές από τις ανησυχίες μου χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες των καθηγητών μου.

Από τις πρώτες ακόμη μέρες στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ εξαφανίστηκαν αρκετές από τις ανησυχίες μου χάρη στις αξιέπαινες προσπάθειες των καθηγητών μου και στις καλές τους προθέσεις. Αν έπρεπε να παρομοιάσω με κάτι την εμπειρία μου τη χρονιά των Πανελλαδικών εξετάσεων, αυτό θα ήταν ένας εκτεταμένος αγώνας 100 μέτρων. Τα πρώτα 80-90 μέτρα αυτού τα διήνυσα με τη βοήθεια του φροντιστηρίου (οργανωμένα και τακτικά διαγωνίσματα, ευχάριστο και χωρίς ένταση περιβάλλον και καταρτισμένοι καθηγητές). Έτσι, τα υπόλοιπα 10-20 μέτρα του αγώνα μου αποδείχτηκαν σαφώς πιο εύκολα.

Μαθητής, Νίκος Τσακπίνης
Νίκος Τσακπίνης
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές με έκαναν να νιώσω σιγουριά, με καθοδήγησαν και μου παρείχαν ό,τι υπήρξε αναγκαίο.

Η Τρίτη Λυκείου αποτελεί τη δυσκολότερη και κρισιμότερη χρονιά της σχολικής πορείας. Το φροντιστήριό μου υπήρξε ο κατάλληλος υποστηρικτής σ’ αυτή τη δύσκολη πορεία. Οι καθηγητές έχοντας πλήρη γνώση του αντικειμένου τους αποτέλεσαν ισχυρούς καθοδηγητές και συμμάχους, ενώ με τη συμπεριφορά τους πέτυχαν να μην είναι ανιαρό το μάθημα αλλά ευχάριστη διδασκαλία. Με έκαναν να νιώσω σιγουριά, με καθοδήγησαν και μου παρείχαν ό,τι υπήρξε αναγκαίο.

Μαθήτρια, Νατάσα Τσιοτίκα
Νατάσα Τσιοτίκα
Νομική Κομοτηνής

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε καθοριστικά στη διαχείριση τόσο των υποχρεώσεων όσο και των συναισθημάτων μου.

Αναμφίβολα, η Γ΄ Λυκείου είναι η πιο δύσκολη και απαιτητική χρονιά στη ζωή ενός εφήβου. Ωστόσο, αν και ο ελεύθερος χρόνος είναι σχεδόν ανύπαρκτος και τα επίπεδα άγχους υψηλά, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε καθοριστικά στη διαχείριση τόσο των υποχρεώσεων όσο και των συναισθημάτων μου. Οι έμπειροι και άριστα καταρτισμένοι καθηγητές συνέβαλαν αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων μου. Με συστηματική εργασία, οργάνωση και ψυχολογική υποστήριξη το όνειρο ετών έγινε πραγματικότητα! Μου αποδείξατε ότι με θέληση, προσπάθεια και σωστή καθοδήγηση τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Μαθητής, Σταμούλης Φορλίδας
Σταμούλης Φορλίδας
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Μεθοδικότητα και άρτια οργάνωση ως προς το πρόγραμμα, τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα.

Σε μια δύσκολη για όλους χρονιά το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία μου και με βοήθησε να ξεπεράσω τις προσδοκίες μου, παρά τα αυξημένης δυσκολίας θέματα των Πανελληνίων 2015, και εν τέλει να περάσω στη σχολή που πάντα ήθελα. Το φροντιστήριό μου χαρακτηρίζεται από μεθοδικότητα και άρτια οργάνωση ως προς το πρόγραμμα, τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα. Οι καθηγητές φιλικοί, εμψυχωτικοί, γνώστες του αντικειμένου τους, κατανοητοί και πάντα πρόθυμοι να ασχοληθούν με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή και να λύσουν απορίες ακόμα και εκτός μαθήματος.

Μαθήτρια, Άννα Γκαλάπη
Άννα Γκαλάπη
Νομική Κομοτηνής

Οι εύστοχες παρατηρήσεις των διδασκόντων καθώς και τα ποικίλα σεμινάρια με γέμιζαν σιγουριά και ασφάλεια και μου έδιναν προβάδισμα.

Αναμφίβολα, η Γ΄ Λυκείου αποτελεί σταθμό στη ζωή των μαθητών. Η μαθητεία μου και οι στιγμές που έζησα στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο μού έχουν αφήσει μόνο θετικές αναμνήσεις. Η βοήθεια των έμπειρων και καταρτισμένων καθηγητών καθώς επίσης και το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία! Το ζεστό κλίμα του φροντιστηρίου καθώς και η προθυμία των καθηγητών να βοηθήσουν οποιαδήποτε στιγμή και να προσφέρουν μαθησιακή και ψυχολογική ενίσχυση ήταν δώρο ανεκτίμητο.

Μαθήτρια, Αποστολία Παπαδημητρίου
Αποστολία Παπαδημητρίου
Υπαξιωματικών Διοικ. Αεροπορίας (Σ.Υ.Δ.)

Το φιλικό περιβάλλον και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές δημιούργησαν τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία!

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου επιλογής. Αρχικά, πίστευα πως ήταν ένα άπιαστο όνειρο, αλλά με τη βοήθειά του το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Η οργάνωση του χρόνου, η μεθοδικότητα της μελέτης και η διαχείριση άγχους είναι μερικά από τα στοιχεία που συνετέλεσαν στο δρόμο προς την επιτυχία. Το φιλικό περιβάλλον και οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές δημιούργησαν τις καλύτερες συνθήκες για την επιτυχία, που ήταν τελικά μονόδρομος.

Μαθήτρια, Κατερίνα Αποστολίδου
Κατερίνα Αποστολίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Άξια θαυμασμού η θέληση των καθηγητών για προσέγγιση του κάθε μαθητή ξεχωριστά!

Είναι γεγονός ότι το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο κατευθύνει σωστά κάθε μαθητή στον δρόμο της προσπάθειας. Και αυτό γιατί ξεκινά -κάθε χρόνο- με άρτια καταρτισμένους καθηγητές, καλογραμμένα και επαρκή -όσον αφορά τα γνωστικά πεδία που αυτά καλύπτουν- εγχειρίδια, πολλές προσομοιώσεις Πανελληνίων, πρωτότυπα προγράμματα όπως η «Οργάνωση Χρόνου» και το «Μαθαίνω πώς να Μαθαίνω», διαδραστικά μαθήματα, δυναμικά τμήματα και μαθητές, επαναληπτικές παρουσιάσεις ύλης, σεμινάρια επαγγελματικού προσανατολισμού και συμβουλευτική για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Μαθήτρια, Ιωάννα Ασλανίδου
Ιωάννα Ασλανίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: πυξίδα για τον δύσκολο δρόμο των εξετάσεων.

Το φροντιστήριο που επέλεξα αποτέλεσε αναμφίβολα πυξίδα για τον δύσκολο δρόμο των εξετάσεων. Η σωστή οργάνωση χρόνου και η ενδελεχής παράδοση των εξεταζόμενων μαθημάτων από τα πλήρως καταρτισμένα μέλη του, σε συνδυασμό με τα τακτά και επαναληπτικά διαγωνίσματα, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί και οι καινοτόμες μέθοδοι διδασκαλίας δεν αφήνουν κανένα περιθώριο πέρα από την επιτυχημένη ανταπόκριση των μαθητών στα θέματα των Πανελληνίων και την κατάκτηση της πρώτης τους επιλογής.

Μαθητής, Παναγιώτης Κατσούφης
Παναγιώτης Κατσούφης
Μαθηματικό Θεσσαλονίκης

Η Οργάνωση Χρόνου προσφέρει ιδιαίτερα χρήσιμες γνώσεις για τη μετέπειτα πορεία του μαθητή.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ ήταν ο καθοριστικός παράγοντας της επιτυχημένης εισαγωγής μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Αρχικά, οι καθηγητές ήταν εξαιρετικοί στη μετάδοση των γνώσεων, ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρονταν προσωπικά για κάθε μαθητή υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο ψυχολογικά τους μαθητές στον ψυχοφθόρο αγώνα της Γ΄ Λυκείου. Συγχρόνως, τα βιβλία του φροντιστηρίου καλύπτουν πλήρως τις γνώσεις που χρειάζεται ο μαθητής και εμβαθύνουν ακόμα περισσότερο για την όσο το δυνατόν καλύτερη κατανόηση του μαθήματος.

Μαθήτρια, Ελένη Κουμπίδου
Ελένη Κουμπίδου
Ιστορία και Αρχαιολογία Θεσσαλονίκης

Είναι ένα φροντιστήριο που σε βοηθά να πετύχεις! Χαίρομαι που το επέλεξα.

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία μου για τις Πανελλήνιες και χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη όλων δε θα είχα επιτύχει τον στόχο μου. Αρχικά, διαθέτει πλήθος σημειώσεων και υλικού που είναι ικανά να καλύψουν κάθε απορία και κάθε κενό, ώστε να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο. Βέβαια, μόνο οι σημειώσεις δε θα προσέφεραν τόσα, αν δεν υπήρχε η ομάδα των ικανότατων καθηγητών.

Μαθήτρια, Ιωάννα Μιζάκου
Ιωάννα Μιζάκου
Ηλ/γων Μηχ/κων & Μηχ/κων Θεσ/νίκης

Γερές βάσεις για την επιτυχία η σωστή οργάνωση σε συνδυασμό με το άψογα καταρτισμένο προσωπικό.

Φροντιστήριο ΟιδαΝικώ - συνώνυμο της επιτυχίας για τις Πανελλήνιες. Η σωστή οργάνωση σε συνδυασμό με το άψογα καταρτισμένο προσωπικό αποτελούν γερές βάσεις στον απαιτητικό δρόμο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η μεθοδική οργάνωση του διαβάσματος, τα διαγωνίσματα, η ευχάριστη ατμόσφαιρα, η επιμονή των καθηγητών και η ψυχολογική υποστήριξη συντέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία της προσπάθειάς μου. Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ και ιδιαιτέρως τους καθηγητές μου για όσα μου προσέφεραν.

Μαθητής, Νικόλαος Νικολής
Νικόλαος Νικολής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Η οργάνωση του χρόνου, οι επαναληπτικές παρουσιάσεις και τα διαγωνίσματα εξασφάλισαν την επιτυχία στις Πανελλήνιες.

Η Γ΄ Λυκείου είναι αναμφίβολα μια πολύ απαιτητική χρονιά. Ευτυχώς οι καθηγητές του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ με τη μεθοδικότητά τους, την υπομονή τους και τις συμβουλές τους απλοποίησαν τα πράγματα. Η οργάνωση του χρόνου, οι επαναληπτικές παρουσιάσεις και τα διαγωνίσματα συνέβαλαν στην πλήρη προετοιμασία που εξασφάλισε την επιτυχία στις Πανελλήνιες. Ευχαριστώ το φροντιστήριό μου για την καθοριστική συμβολή του στην επιτυχία μου!

Μαθήτρια, Ματίνα Πιπερίδου
Ματίνα Πιπερίδου
Οργάνωση Και Διοίκηση Επιχειρήσεων (Θεσσαλονίκη)

Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη συμπαράσταση των καθηγητών μου οι οποίοι μου παρείχαν αδιάκοπη ψυχολογική υποστήριξη.

Η επιλογή του φροντιστηρίου απασχολεί κάθε χρόνο κάθε μαθητή της Γ΄ Λυκείου ο οποίος έχει στόχους και όνειρα. Το ίδιο θέμα προβλημάτισε κι εμένα, καθώς πρέπει το φροντιστήριο να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και να ξέρει να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία προκειμένου να εντοπίσει τις αδυναμίες και να τονώσει τις δυνάμεις σου. Ούσα μία μαθήτρια μέτριου επιπέδου δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των καθηγητών μου οι οποίοι πέρα από τις γνώσεις μού παρείχαν αδιάκοπη ψυχολογική υποστήριξη.

Μαθητής, Αντώνης Σαλονικίδης
Αντώνης Σαλονικίδης
Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης

Στο φροντιστήριό μου έκανα καινούριες φιλίες τόσο με συμμαθητές όσο και με καθηγητές, οι οποίες κρατάνε μέχρι και σήμερα.

Στο ΟιδαΝικώ φροντιστήριο η οργανωτικότητα, η πρακτική και η συναισθηματική στήριξη που παρέχεται από καταρτισμένο προσωπικό, καθώς και τα συστηματικά διαγωνίσματα που επιτρέπουν τόσο στον μαθητή όσο και στον εκπαιδευτικό να εκτιμήσει την πρόοδο του μελλοντικά εξεταζόμενου σε Πανελλαδικές εξετάσεις, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για μία ασφαλή και ομαλή προετοιμασία για αυτές τις εξετάσεις.

Μαθητής, Χρήστος Σμαράγδας
Χρήστος Σμαράγδας
Ηλεκτρονικών Μηχανικών Τ.Ε.

Ας μην ξεχνάμε πως πίσω από κάθε τέτοια επιτυχία, κρύβεται ένα άριστο φροντιστήριο.

Όταν έχεις υψηλούς στόχους, χρειάζεται αγώνας, για να τους κατακτήσεις. Έτσι και εγώ είχα ως απώτερο στόχο την υψηλή βαθμολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Και τα κατάφερα! Δεν ήμουν όμως μόνος σε αυτή μου την προσπάθεια. Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με ώθησε στο να καταφέρω αυτό που ήθελα. Από την πρώτη στιγμή ήξερα πως είχα κάνει τη σωστή επιλογή. Οι πλήρως καταρτισμένοι καθηγητές μου, το πλούσιο και στοχευμένο εκπαιδευτικό υλικό καθώς επίσης και τα διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων, αποτέλεσαν τον βασικό παράγοντα για την επιτυχία μου στις Πανελλαδικές.

Μαθητής, Κωνσταντίνος Τζελέπης
Κωνσταντίνος Τζελέπης
Νομική Θεσσαλονίκης

Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με 3 λέξεις, αυτές θα ήταν η πρωτοπορία, η καινοτομία και η επιτυχία.

Αν μπορούσα να χαρακτηρίσω το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με 3 λέξεις, αυτές θα ήταν η πρωτοπορία, η καινοτομία και η επιτυχία. Το περιβάλλον του φροντιστηρίου μου αποπνέει ασφάλεια και σιγουριά, εφοδιάζοντας γονείς και μαθητές με αυτοπεποίθηση και πίστη στη μελλοντική επιτυχία. Οι άριστα εκπαιδευμένοι καθηγητές μού παρείχαν πολύτιμη βοήθεια (μαθησιακή αλλά και ψυχολογική) λειτουργώντας ως σύμβουλοι-συνεργάτες και υποστηρικτές μου.

Μαθητής, Βασίλης Γούλας
Βασίλης Γούλας
Ιατρική Αλεξανδρούπολης

Το ΟιδαΝικώ ήταν το δεύτερο σπίτι μου τα τελευταία δύο χρόνια.

Με τη λέξη ΟιδαΝικώ δεν έχω στο μυαλό μου ένα απλό φροντιστήριο που με βοήθησε να περάσω στη σχολή των ονείρων μου. Έχω στο μυαλό μου το δεύτερο σπίτι μου για τα τελευταία δύο χρόνια, στην προσπάθεια εισαγωγής μου στο πανεπιστήμιο. Κι αυτό γιατί η εξαιρετική μου σχέση με τους ανθρώπους του φροντιστηρίου με έκανε να αισθάνομαι οικεία, αναπτύσσοντας σχέσεις αληθινές και χωρίς σκοπιμότητες. Στο πρόσωπο των καθηγητών μου, έβλεπα ταυτόχρονα το ενδιαφέρον ενός γονέα και την αγάπη ενός φίλου, με αποτέλεσμα να τους θεωρώ βασικούς συνοδοιπόρους μου σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα.

Μαθήτρια, Δέσποινα Παπαδοπούλου
Δέσποινα Παπαδοπούλου
Μαθηματικών Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειαζόμουν.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε την ασφάλεια και τη σιγουριά που χρειαζόμουν. Το οργανωμένο υλικό που προσφέρουν οι καθηγητές, καθώς και η συνολική οργάνωση του φροντιστηρίου σε όλα τα επίπεδα βοηθούν πολύ στην προετοιμασία των μαθητών. Οι καθηγητές αναγνωρίζουν τις δυνατότητες των μαθητών, τις βελτιώνουν και τις εξελίσσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ανάλογα με τους στόχους τους. Το φροντιστήριο μού προσέφερε τόσο την ψυχολογική στήριξη όσο και τις γνώσεις που με βοήθησαν στην επιτυχία μου!

Μαθητής, Νίκος Καλοσίδης
Νίκος Καλοσίδης
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης και οικείο περιβάλλον από την πρώτη κιόλας μέρα!

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ με βοήθησε αναντίρρητα να πετύχω τον στόχο μου. Από τη πρώτη μέρα της εγγραφής μου, το περιβάλλον ήταν οικείο και μου ενέπνευσε ένα αίσθημα απόλυτης εμπιστοσύνης προς το φροντιστήριο. Οι καθηγητές είναι έμπειροι και άψογοι στην παράδοση του μαθήματος, ενώ τα ολιγομελή τμήματα καθιστούν το μάθημα αποτελεσματικό, ενθαρρύνοντας την ενεργή συμμετοχή των μαθητών. Η άμεμπτη οργάνωση του φροντιστηρίου από κάθε άποψη προσδίδει σιγουριά για το αποτέλεσμα.

Μαθήτρια, Φιλομένη Καψαχείλη
Φιλομένη Καψαχείλη
Μαθηματικών Ιωάννινα

Δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συγκεκριμένους καθηγητές και αυτό το πρόγραμμα!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω, αλλά και να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ για την άριστη προετοιμασία και την ψυχολογική υποστήριξη που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εγώ προσωπικά (λόγω ορισμένων κενών που είχα από προηγούμενα έτη) πιστεύω πως δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς τους συγκεκριμένους καθηγητές και γενικότερα όλο το πρόγραμμα σπουδών του φροντιστηρίου μου. Αυτοί, σε συνδυασμό με μεθοδικό διάβασμα, με βοήθησαν να αφομοιώσω καλύτερα την ύλη, να τεστάρω τον εαυτό μου και πάνω απ’ όλα να οργανώσω τον χρόνο μου.

Μαθήτρια, Μαρία Λαγκώνα
Μαρία Λαγκώνα
Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Μεθοδικότητα, οργάνωση και προγραμματισμός κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναμφίβολα, στην Τρίτη Λυκείου το φροντιστήριο γίνεται το δεύτερο σπίτι μας. Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ, με το έμπειρο και άριστα καταρτισμένο επιτελείο καθηγητών, το οργανόγραμμα διαβάσματος, τους κύκλους διαγωνισμάτων καθώς και τη μεθοδικότητα, την οργάνωση και τον προγραμματισμό κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα για την εισαγωγή μου στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου που με επιμονή, μεράκι και πολλή αγάπη με βοήθησαν να νιώσω ασφάλεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση και να μην απομακρυνθώ από τον στόχο μου!

Μαθήτρια, Χρύσα Λαμπροπούλου
Χρύσα Λαμπροπούλου
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο ανάγει τον φροντιστηριακό θεσμό σε «επιστήμη».

Οι Πανελλήνιες, ένας θεσμός διαρκούς πίεσης, δεν αποτελεί μόνο τεστ γνώσεων αλλά και νεύρων. Γι’ αυτό το να είσαι έτοιμος είναι το ίδιο σημαντικό με το να αισθάνεσαι έτοιμος. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, ανάγοντας τον φροντιστηριακό θεσμό σε «επιστήμη», μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων και παρουσιάσεων ασχολούνται με τη βελτίωση του τρόπου διαβάσματος αλλά και με τη διαμόρφωση της κατάλληλης ψυχολογίας. Μια χρονιά που φαντάζει στα μάτια πολλών Γολγοθάς πέρασε ευχάριστα, αφού οι καθηγητές έμοιαζαν περισσότερο με φίλους και οι συμμαθητές με συνοδοιπόρους.

Μαθήτρια, Μαρία Φωτεινή Μανούκα
Μαρία Φωτεινή Μανούκα
Νομική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μοιάζει με μια μεγάλη οικογένεια!

Μια δύσκολη χρονιά έφτασε στο τέλος της και ομολογώ ότι η όλη προσπάθεια δεν απέβη άκαρπη!  Σε αυτή την επιτυχία έπαιξε καταλυτικό ρόλο το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με τους άριστα καταρτισμένους καθηγητές, τον λεπτομερή προγραμματισμό επαναλήψεων και διαγωνισμάτων και φυσικά τη συνεχή τροφοδότηση με διδακτικό υλικό! 

Μαθήτρια, Ιωάννα Μαρκοπούλου
Ιωάννα Μαρκοπούλου
Μαιευτική Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μας μετέτρεψαν το άγχος και την αγωνία σε προσδοκία.

Σε μια διαφορετική σχολική χρονιά από τις υπόλοιπες με άγχος, αγωνία, φόβους και ανασφάλειες, οι καθηγητές του φροντιστηρίου μας ήταν πάντα δίπλα μας. Με τις εξαιρετικές γνωστικές τους ικανότητες αλλά και το ενδιαφέρον τους για το κάθε παιδί ξεχωριστά, κατάφεραν να μετατρέψουν το άγχος και την αγωνία σε προσδοκία, τους φόβους και τις ανασφάλειες σε βέβαια αποτελέσματα. Εκεί μας έμαθαν να μη φοβόμαστε τον αντίπαλο, να μένουμε ενωμένοι, να είμαστε μια ομάδα. Ξεκινήσαμε ως συμμαθητές και συνεχίζουμε ως φίλοι. Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστούμε!

Μαθήτρια, Ερμιόνη Μεταξά
Ερμιόνη Μεταξά
Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, ο ισχυρός σύμμαχος στον οποίο μπορούσα να βασιστώ ανά πάσα στιγμή.

Αισθάνομαι πολύ τυχερή που για δύο συνεχόμενα χρόνια είχα δίπλα μου το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο, έναν ισχυρό σύμμαχο στον οποίο μπορούσα να βασιστώ ανά πάσα στιγμή. Τόσο η Διεύθυνση όσο και οι καθηγήτριες μου, μου παρείχαν καθημερινά την ασφάλεια και την οργάνωση που χρειαζόμουν. Μου χάρισαν εφόδια που όχι μόνο με βοήθησαν να πετύχω τους στόχους μου, αλλά και που θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή! Ελπίζω και οι μετέπειτα συνεργασίες που θα έχω να μου δίνουν την ίδια ανεξάντλητη χαρά που ένιωθα, όταν πήγαινα να κάνω μάθημα.

Μαθήτρια, Όλγα Μελισίδου
Όλγα Μελισίδου
Χημείας Θεσσαλονίκης

Οι καθηγητές μου, πέρα από επαγγελματίες, αποτελούν ανθρώπους με ήθος, πνεύμα και παιδεία.

Στον πρώτο κρίσιμο αγώνα της ζωής μου, σε μια εξαιρετικά σημαντική και δύσκολη στιγμή, το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μού παρείχε τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να πετύχω τον στόχο μου και να περάσω στη σχολή της επιλογής μου. Για τρία χρόνια το προσωπικό του φροντιστηρίου με στήριξε σε κάθε μου στιγμή, σε κάθε μικρό μου βήμα προς την επιτυχία, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι πέρα από επαγγελματίες, αποτελούν ανθρώπους με ήθος, πνεύμα και παιδεία.

Μαθητής, Χρήστος Πετρίδης
Χρήστος Πετρίδης
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ που πλέον μπορώ και ακολουθώ τα όνειρά μου!

Φέτος ήταν μια πολύ γεμάτη χρονιά με αρκετές απαιτήσεις, αρκετές στερήσεις και πολλά συναισθήματα. Μια χρονιά στην οποία κυνηγούσα τα όνειρά μου και τελικά βγήκα νικητής.

Μαθήτρια, Μαρία Πιπερίδου
Μαρία Πιπερίδου
Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ έδειξε την πίστη και την αφοσίωση του σε εμένα και σε όλα τα παιδιά.

Όταν αντιμετωπίζεις τη δυσκολία των Πανελληνίων τα σημαντικότερα εφόδια είναι η πίστη, η προσπάθεια και η συνεχής δουλειά. Στο ταξίδι αυτό το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ μέσω των καθηγητών του έδειξε την πίστη και την αφοσίωση του σε εμένα και σε όλα τα παιδιά, στοιχεία απαραίτητα προκειμένου να οδηγηθούμε στην επιτυχία. Ο συνδυασμός, λοιπόν, της προσπάθειας μου και του υλικού που δουλεύαμε καθημερινά στο φροντιστήριο με βοήθησε να κάνω το όνειρο πραγματικότητα!

Μαθήτρια, Χάϊδω Πορλού
Χάϊδω Πορλού
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Περιβάλλον που με «μαγικό» τρόπο, συνέβαλε στο να ξεχάσει ο μαθητής την πληθώρα των δυσκολιών των εξετάσεων.

Σε μία κρίσιμη περίοδο της μαθητικής ζωής -αυτή της Γ΄ Λυκείου- κατά την οποία ο κάθε μαθητής έπρεπε να οπλιστεί με υπομονή και γερά νεύρα, το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο ήταν εκεί, για να προσφέρει αφενός το απαραίτητο υλικό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αφετέρου ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον. Ένα περιβάλλον το οποίο, με «μαγικό» τρόπο, συνέβαλε πολλές φορές στο να ξεχάσει ο μαθητής την πληθώρα των δυσκολιών, λόγω της σωστής διαχείρισης της ύλης αλλά και της ευχάριστης συμπεριφοράς των καθηγητών.

Μαθητής, Ανδρέας Σαπουντζής
Ανδρέας Σαπουντζής
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης

Μου έκανε εντύπωση στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο η πρωτοβουλία των ανθρώπων του για καινοτομία.

Πέρα από τις τυπικές υπηρεσίες που μπορεί να σου προσφέρει ένα φροντιστήριο, αυτό που μου έκανε εντύπωση στο ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο είναι η πρωτοβουλία των ανθρώπων του για καινοτομία. Συγκεκριμένα, μου δόθηκε η δυνατότητα να παρακολουθήσω σεμινάρια που στόχευαν τόσο στη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας του διαβάσματός μου όσο και στη γενικότερη βελτίωση της διαδικασίας της μάθησης.

Μαθήτρια, Σταυρούλα Μαντζουράνη
Σταυρούλα Μαντζουράνη
Βιολογία Θεσσαλονίκης

Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε τη στήριξη που χρειαζόμουν, για να πετύχω τους στόχους μου!

Το ΟιδαΝικώ φροντιστήριο με βοήθησε να ολοκληρώσω επιτυχώς τη δύσκολη αυτή χρονιά και να αντεπεξέλθω στη διαδικασία των Πανελληνίων εξετάσεων. Αναμφίβολα, η καθημερινή επαφή και η στήριξη των καθηγητών, το ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του μαθήματος και τα οργανωμένα βιβλία με έμφαση στις λεπτομέρειες, συνετέλεσαν στη σωστή προετοιμασία μου για τις εξετάσεις. Το πρόγραμμα της οργάνωσης χρόνου με βοήθησε στο διάβασμά μου και στην αποβολή του άγχους κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο μού παρείχε τη στήριξη που χρειαζόμουν, για να πετύχω τους στόχους μου!

Μαθήτρια, Αγγελική Στεφανίδου
Αγγελική Στεφανίδου
Νομική Κομοτηνής

Οι καθηγητές μου, με υπομονή, πρόσφεραν στήριξη, καθοδήγηση και ηθική συμπαράσταση.

Από τα τρία χρόνια φοίτησής μου στο φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποκόμισα τις καλύτερες εμπειρίες με αποκορύφωμα την επιτυχία μου στις Πανελλήνιες. Οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο υπήρξαν όχι μόνο αρωγοί αλλά και συμπαραστάτες στην πορεία που διήνυσα στο Λύκειο, δείχνοντας πάντα υπομονή και προσφέροντας στήριξη, καθοδήγηση και ηθική συμπαράσταση. Παράλληλα, ωφέλιμη υπήρξε η συμβολή του προγράμματος της Οργάνωσης Χρόνου, καθώς μπόρεσα να κάνω την καλύτερη δυνατή κατανομή του χρόνου μου για μελέτη.

Μαθήτρια, Κωνσταντίνα Στεφανίδου
Κωνσταντίνα Στεφανίδου
Ιατρική Θεσσαλονίκης

Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες αναμνήσεις, για τη γνωριμία μου με αξιόλογους, ικανούς και δοτικούς καθηγητές.

Η προετοιμασία ενός μαθητή για την εισαγωγή του στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αναπόδραστα απαιτεί υπευθυνότητα, γνωστική επάρκεια, εμπειρία και ανθρωπιστική προσέγγιση του μαθητή από την πλευρά του εκπαιδευτικού. Τα τέσσερα αυτά στοιχεία αποτελούν χαρακτηριστικά του φροντιστηρίου ΟιδαΝικώ, το οποίο με το ασυναγώνιστο εκπαιδευτικό δυναμικό του παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του Λυκείου ποιότητα και ποσότητα γνώσης, καθιστώντας τους μαθητές ικανούς να αντεπεξέλθουν με ψυχραιμία ακόμα και στις πιο απαιτητικές δοκιμασίες με αποκορύφωμα τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Μαθητής, Νίκος Φωτίου
Νίκος Φωτίου
Ιατρική Λάρισας

Οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα κρατούν τον μαθητή διαρκώς σε εγρήγορση.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ αποτέλεσε ένα ισχυρό στήριγμα καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Με εξαιρετική οργάνωση και καθηγητές που στηρίζουν τον μαθητή τόσο εντός όσο και εκτός της αίθουσας διδασκαλίας, συνδράμει τα μέγιστα, ώστε να κυλήσει ομαλά το πιο δύσκολο έτος των μαθητικών χρόνων. Επιπλέον, οι συχνές επαναλήψεις και τα διαγωνίσματα σε τακτά χρονικά διαστήματα κρατούν τον μαθητή διαρκώς σε εγρήγορση. Συστήνω ανεπιφύλακτα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ σε όποιον επιθυμεί να αποκτήσει μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Μαθήτρια, Καψαχείλη Σοφία
Καψαχείλη Σοφία
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δεν ονομάζεται τυχαία έτσι… «Ξέρει τον τρόπο να Νικάει»!

Αναμφίβολα το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ δεν ονομάζεται τυχαία έτσι, καθώς αυτό που εισέπραττα εγώ όλη τη χρονιά ήταν η σιγουριά ότι «Ξέρει τον τρόπο να Νικάει», γεγονός που μου παρείχε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση για επιτυχία στις εξετάσεις! Στο γνωστικό κομμάτι, η άριστη κατάρτιση αλλά και η αυστηρότητα των καθηγητριών μου με ωθούσαν στη συστηματική και λεπτομερειακή μελέτη. Παράλληλα, το Φροντιστήριο με οργάνωση και καινοτομία πραγματοποιούσε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς σεμινάρια αποδοτικού διαβάσματος, ημέρες μελέτης και το σπουδαιότερο… διαγωνίσματα σε συνθήκες Πανελλαδικών!!

Μαθήτρια, Παπαδοπούλου Ξένια
Παπαδοπούλου Ξένια
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Προγράμματα μελέτης από το φροντιστήριο με στόχο την άριστη απόδοση χωρίς εξαντλητικό διάβασμα.

Το Οιδανικώ φροντιστήριο ήταν ο καλύτερος συνοδοιπόρος που θα μπορούσα να έχω στην πιο δύσκολη και απαιτητική στιγμή της έως τώρα ζωής μου. Με την πολύτιμη εμπειρία, μεταδοτικότητα και επιμονή των καθηγητών κατάφερα να πετύχω την εισαγωγή μου στην Ανώτατη Εκπαίδευση. Στην επιτυχία αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξαν και τα προγράμματα μελέτης που δίνονταν από το φροντιστήριο με στόχο την άριστη απόδοση χωρίς εξαντλητικό διάβασμα.

Μαθήτρια, Σμυρλίδου Μαρία
Σμυρλίδου Μαρία
ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Κατάφερα να καταπολεμήσω το άγχος, να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και να επιτύχω.

Το φροντιστήριο ΟιδαΝικώ συνέβαλε ουσιαστικά στη διαδικασία της προετοιμασίας μου τόσο από άποψη μελέτης όσο και από άποψη ψυχολογικής στήριξης, ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στις πανελλαδικές. Η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία τόσο των προγραμμάτων μελέτης και ακόμα περισσότερο οι καθηγητές που με υπομονή και επιμονή στήριξαν τον αγώνα μου, συνέδραμαν στην επιτυχία μου. Το φροντιστήριο αποτέλεσε όλο αυτό το χρονικό διάστημα ένα δεύτερο σπίτι για μένα, όπου μεταξύ άλλων κατάφερα να καταπολεμήσω το άγχος, να βελτιώσω τις επιδόσεις μου και να επιτύχω τελικά τους στόχους μου.

Μαθήτρια, Λαγίδου Χριστίνα
Λαγίδου Χριστίνα
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Θα πρότεινα το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ σε όλα τα παιδιά που θέλουν να πετύχουν!

Ευχαριστώ το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ και τους καθηγητές μου που με βοήθησαν να εκπληρώσω το όνειρό μου. Χωρίς τις πολύτιμες παροχές του φροντιστηρίου, όπως τα τρίωρα διαγωνίσματα, το πρόγραμμα Οργάνωσης Χρόνου και την επιπλέον βοήθεια των καθηγητών, δύσκολα θα εκπλήρωνα τον στόχο μου. Ιδιαίτερα σημαντικό για μένα είναι πως οι καθηγητές ήταν πάντα κοντά μου κάνοντας αυτή τη δύσκολη χρονιά να περάσει πιο γρήγορα και ευχάριστα. Θα πρότεινα το φροντιστήριο ΟΙΔΑΝΙΚΩ σε όλα τα παιδιά που θέλουν να πετύχουν!

Μαθήτρια, Παπαδοπούλου Σταυρούλα
Παπαδοπούλου Σταυρούλα
ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Η ικανότητα των καθηγητών να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους και η οργανωτικότητα συνέτρεξαν στην επίτευξη του στόχου μου.

Η επιτυχία είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Η θέληση / η όρεξη για διάβασμα και το Οιδανικώ Φροντιστήριο αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο. Η ικανότητα των καθηγητών του να μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις τους, η μεταδοτικότητά τους και η οργανωτικότητα ήταν αναμφισβήτητα παράγοντες που συνέτρεξαν στην επίτευξη του στόχου μου.

Μαθήτρια, Κερασίδου Γεωργία
Κερασίδου Γεωργία
ΝΟΜΙΚΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Το φροντιστήριο Οιδανικώ με στήριξε στο να πετύχω τον πρώτο μου στόχο

Το φροντιστήριο Οιδανικώ με στήριξε τόσο εκπαιδευτικά όσο και ψυχολογικά στην επιτυχημένη πορεία μου για το Πανεπιστήμιο και στο να πετύχω τον πρώτο μου στόχο, που σε μένα φάνταζε εξαρχής ανέφικτος. Το οικείο κλίμα, η μεταδοτικότητα και ο επαγγελματισμός των καθηγητών, καθώς και το οργανωτικό πνεύμα που διακατέχει το φροντιστήριο αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που συνέδραμαν στο τελικό αποτέλεσμα!!!